dijous, 23 de desembre del 2010

Disponible la versió Beta de la Linkat 4 Live


Aquesta versió és només de proves i no es recomana la seva instal·lació en entorns de producció.

Amb aquesta nova versió BETA de la Linkat es continua posant a l'abast de tota la comunitat educativa materials i aplicacions que cobreixen les principals necessitats de gestió ofimàtica, connectivitat, navegació per Internet i educatives. Amb la Linkat es facilita l'ús del programari lliure, en un entorn estable, atractiu, segur i de fàcil usabilitat.

Es tracta d'una versió Live que pot executar-se sense necessitat d'instal·lar-se en el disc dur de l'ordinador, tot i que també disposa de l'opció per iniciar la instal·lació al disc dur mitjançant una icona.

Aquesta primera versió Beta només permet realitzar una instal·lació com a ordinador autònom, la versió servidor s'alliberarà més endavant.

Cal tenir en compte que amb aquesta versió BETA no es podrà realitzar una pujada de versió de Linkat 3 cap a Linkat 4, en canvi amb la versió final sí que es contempla aquesta posibilitat.

Tampoc es garanteix una actualització des d'aquesta versió BETA cap a la versió final Linkat 4, per tant es recomanarà tornar a reinstal·lar la Linkat 4 una vegada estigui alliberada la versió final.
Descarrega Linkat 4 Live DVD Beta 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada