divendres, 2 d’abril del 2010

Fem xarxa amb Twitter

Com ja sabreu, Twitter és el servei de microblogging més conegut del que s'anomena la web 2.0. Utilitzar twitter és molt senzill ja que només requereix donar-se d'alta a la seva pàgina web: http://twitter.com

Ara bé, el potencial de twitter resideix en la seva simplicitat ja que la informació que volem publicar es resumeix en només 140 caràcters.

La proposta que us fem des de la llista "eltermometretic" és que fem ús de Twitter per fer xarxa entre tots nosaltres i que a més utilitzem l'etiqueta #ticcat en cadascun dels missatges que ens enviem. Aquesta etiqueta #ticcat és necessària ja que twitter permet fer cerques per paraules i si cerquem #ticcat trobarem tots els missatges que hem escrit. També permet assignar un enllaç RSS amb la qual cosa tindrem informació actualitzada i que es podrà posar en qualsevol bloc o portal que tingueu.

Des del portal eltermometretic tenim sindicat via RSS tots els missatges que apareixen a twitter amb aquesta etiqueta #ticcat i hem donat d'alta una URL: http://ticcat.eltermometretic.com que ens simplificarà al màxim l'accés a la informació que entre tots podem aportar.

Si volíem un veritable termòmetre de les TIC, ho aconseguirem si fem "pinya" i fem un ús comú de twitter

No estaria pas malament que a la propera trobada en parléssim, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada