dimarts, 2 de març del 2010

Resum de la III jornada PaperLess Sant Just Desvern

El passat dissabte dia 27 de febrer, més de 20 docents ens vàrem reunir a l'Institut de Sant Just Desvern per celebrar la 3ª jornada organitzada per la lllista d'eltermometretic. Des de la llista volem agrair al centre la seva disponibilitat per acollir aquest tipus de jornada i a l'Àngels Mustienes per fer-nos d'amfitriona (moltes gràcies Àngels).

L'Artur Guillamet, de l'Institut Gili Gaya, ens va mostrar l'Aplicatiu Tutoria que facilita la gestió automatitzada de les tasques del tutor d'un centre docent, via Web.

Posteriorment, en Francesc Maldonado, de l'Institut Pau Claris de Barcelona, ens va parlar sobre l'ús que fan al seu centre de Google Apps. A l'enllaç següent hi trobareu el mapa conceptual que ha creat i on es donen receptes interessants per fer ús de gmail, google calendar, etc.

Finalment, en Joan de Gràcia, del projecte Linkat, ens va mostrar el programa Trivial Freezer que permet als administradors del sistema gestionar els fitxers i configuracions per mantenir-los congelats entre sessions d'usuari. La versió del programa Trivial Freezer, que es troba en estat beta, es pot trobar descarregar des de La Farga. Per consultar quines dependències fan falta, podeu consultar la wiki del projecte Linkat.


A la part final de la jornada els centres que participen a l'1x1 varen explicar què ha suposat l'entrada al projecte i es va donar informació força interessant.

En Josep Mª Sardà, de l'Institut de Malgrat, ens fa al seu bloc (tecnocat) un repàs de com està el projecte de llibres digitals (1x1).

Us deixem amb algunes fotos de la jornada que varen ser publicades en temps reals a través del twitter.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada