dimecres, 3 de febrer del 2010

Respostes del defensor de l'audiència


Benvolguts,

El defensor de l'audiència ens ha respost la petició que TVC doni cobertura mediàtica al projecte Linkat i al programari lliure. Aquí us deixem les respostes que ha fet arribat a les persones que han escrit al defensor de l'audiència:


1) Resposta del Servei d'Atenció:

Prenem nota de la seva reflexió i mirarem de parlar d'aquest sistema operatiu, Linkat, a l'Espai Internet dels "Telenotícies" tan aviat com hi hagi ocasió.
És normal que a la primera de les notícies que vostè ens comenta no s'entri en detall a explicar quin sistema operatiu tenen els ordinadors. La informació gira al voltant de la novetat de la introducció dels ordinadors a les aules i com això ho reben alumnes i professors, i no pas com funcionen o quin sistema operatiu tenen les màquines que utilitzen.

La segona notícia està motivada perquè els dos joves impulsors d'EyeOs van rebre el Premi Nacional d'Internet i no pas per parlar simplement del sistema operatiu.

Atentament,

Serveis Informatius. Televisió de Catalunya.


2) Resposta del Servei d'Atenció:

Hem reenviat el missatge als companys que s'ocupen d'elaborar l'Espai Internet de cada diumenge. Als "Telenotícies" en general parlem de les novetats tecnològiques i ho fem cada vegada més, sobretot des que hi ha aquest espai específic. Prenem nota de la queixa i en parlaran tan bon punt en tinguin ocasió.

Atentament,

Serveis Informatius. Televisió de Catalunya.



3) Resposta del Servei d'Atenció:


Molt agraïts pel seu missatge. L'hem reenviat als companys que s'ocupen d'elaborar l'Espai Internet de cada diumenge, que també fan la informació sobre les noves tecnologies. Als "Telenotícies" en general parlem de les novetats tecnològiques i ho fem cada vegada més, sobretot des que hi ha aquest espai específic. Prenem nota de la queixa i en parlaran tan bon punt en tinguin ocasió.

Atentament,

Serveis Informatius. Televisió de Catalunya.



Esperem doncs que el més aviat possible, els Telenotícies recullin i es facin ressó d'un dels projectes més importants pel que fa el programari lliure a casa nostra.

Gràcies per la vostra col·laboració i tan bon punt rebem més respostes del defensor de l'audiència les anirem publicant.

Moltes gràcies i força Linkat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada