divendres, 23 d’octubre del 2009

Rifes 1 a 1 abans del 30 d'octubre

A la wiki de l'Imae fan un sorteig a veure quines aportacions arreglen els problemes que hi ha amb la instal·lació que han fet de Linkat als portàtils.

http://imae.wikispaces.com/P1x1-SAU+virtual+Linkat

Per cert, els usuaris de GNU/Linux són força autosuficients perquè per regla general el servei de suport no contempla els usuaris d'aquest entorn ( o sigui que passen molt d'aquest col·lectiu friki). Que no es disposi de més informació no és degut als usuaris que SÍ necessiten suport.

Es demana ajuda als usuaris més avançats quan en realitat caldria que aquest suport el donés una empresa especialista en GNU/Linux.


"Com la majoria de docents usuaris de Linkat són força autosuficients en front a les incidències que es produeixen amb Linkat, disposem de molt poca informació sobre problemes i solucions i per tant aquesta "Taula 4" és una simple derivada de la Taula 1 referent als problemes de connexió a la xarxa WiFi educat des de Windows, a la que se li ha afegit el cas 4.3.B i s'han eliminat altres casos que no apliquen a Linkat.
Convidem als docents més actius en Linkat a revisar aquesta pàgina millorant la casuística de problemes i solucions recollits. Entre les tres millors aportacions fins al 30 d'octubre, sortejarem un regal sorpresa"

A veure quin serà aquest regal sorpresa....... serà això?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada