dissabte, 9 de maig del 2009

Dia Internacional d’Scratch

Nota: Notícia extreta del ButlleTIC de la XTEC

programa09

El proper dissabte 16 de maig, i coincidint amb el Dia Internacional d’Scratch, el Citilab-Cornellà organitza PROGRAMA’09, una jornada per a la trobada de totes aquelles persones que estiguin interessades en ensenyar a nenes i a nens mitjançant eines de programació. Com expliquen al web de la jornada:

Si has provat d’utilitzar Logo, Scratch, Basic o altres eines per mostrar a les nenes i nens com de divertit pot ser programar, si utilitzes Arduino, Lego™, o altres kits de robòtica per complementar i ampliar la visió que els estudiants tenen de la tecnologia, si penses que aprendre a programar pot suposar una diferència en la manera d’entendre el món per als nostres nens i nenes, et convoquem al Citilab per compartir la teva experiència. Si estas interessat en aquestes iniciatives, si t’agradaria posar-ne alguna en marxa però no saps ben bé com fer-ho, vine al Citilab el 16 de maig i veuras com se n’han sortit els teus companys.

Si voleu assistir-hi heu d’omplir el corresponent full d’inscripció. Recordeu: dissabte 16 de maig al Citilab, promet ser molt interessant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada