dimecres, 15 d’abril del 2009

Endarreriment amb "Heura" i frase cèlebre de T-Systems; "No nos damos por aludidos como parte técnica"

Nota: L'article original es pot consultar al blog http://www.jordiperales.comAhir a la tarda, mentre feia el repàs al recull de premsa que van apareixent en les webs dels diferents sindicats em vaig trobar amb una notícia que feia referència al procés de desenvolupament i instal·lació d'"heura" a tots els centres públics de Catalunya.

És cert que aquest projecte havia de suposar un revulsiu a les aules a l'hora d'introduïr les TIC a la pràctica diària. I certament, hauria de ser així quan s'acabi la instal·lació, però caldrà vigilar que la instal·lació realment estigui ben feta. I dic això després de llegir que en algun centre, la direcció havia hagut d'anar al darrera de l'empresa instal·ladora perquè estaven fent una instal·lació realment "exemplar". I em consta que no ha estat només en un centre.

El que sobta és l'actitud d'alguna empresa que, quan se li pregunta pel cas, simplement afirma: "No nos damos por aludidos como parte técnica"! Doncs si l'empresa no es dona per al·ludida, qui ho ha de fer? El Papa de Roma?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada